FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebačkoj županiji 76 novih slučajeva covida-19, ozdravilo 113 osoba

ZAGREB, 22. svibnja 2021. (Hina) - Na području Zagrebačke županije zabilježeno je 76 novozaraženih osoba, a ozdravilo ih je 113, pa su trenutačno u toj županiji aktivna 824 slučaja covida-19, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite u subotu.

Najviše novozaraženih je Velikoj Gorici - 14, Samoboru - 12 te u Dugom Selu gdje je zaraženo devet osoba i Svetoj Nedelji gdje ih je osam. 

Po četvero zaraženih je u Zaprešiću, Ivanić-Gradu i Vrbovcu, a dvoje u Svetom Ivanu Zelini, dok je u po troje zaraženo u općinama Bistri i Rugvici, po dvoje u Brdovcu, Brckovljanima i Dubravi, a po jedna novozaražena osoba zabilježena je u Pušći, Pisarovini, Krašiću, Kravarskom, Kloštar Ivaniću, Križu i Rakovcu.

Na području Zagrebačke županije od početka pandemije do subote, evidentirana je 29.821 osoba kojoj je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječene su 28.922 osobe, a 75 osoba je umrlo. 

Stožer civilne zaštite apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. 

Stožer podsjeća i da od četvrtka, 20. svibnja ugostiteljski objekti mogu raditi do 22 sata.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙