FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rezultati u Tomaševićem stožeru dočekani uz pjesmu i ples

ZAGREB, 17. svibnja 2021. (Hina) - U izbornom stožeru Možemo!, Zagreb je naš! i koalicijskih partnera, uvjerljiva pobjeda Tomislava Tomaševića u prvom krugu lokalnih izbora za gradonačelnika Zagreba te više od 40 posto podrške birača na izborima za Gradsku skupštinu dočekani uz pjesme i ples.

Uz epidemiološke mjere, izborne ankete i privremeni rezultati dočekani su na otvorenom, a 20-ak kandidata pred sam govor kandidata za gradonačelnika  Tomaševića okupilo se ispred pozornice na platou MSU-a.

Plesom i pljeskom proslavili su uvjerljivo vodstvo u prvom krugu izbora u Zagrebu, gdje je kandidat za gradonačelnika, prema DIP-ovom izvješću iza ponoći, dobio više od 45 posto glasova.

Osim izbornih pjesama - Znam da možemo i Zagreb je Naš, u stožeru su slušala uglavnom urbana glazba, a pratila su se i izvješća nacionalnih televizija o prvim izlaznim anketama i prvim prijevremenim rezultatima. 

Izborni stožer Možemo!, Zagreb je Naš! i koalicijskih partnera organiziran je kao press centar, a kandidati, članovi i simpatizeri stranke, koji su se zbog epidemioloških razloga okupili u manjem broju družili su se uglavnom u “backstageu”. 

Nakon emotivnog govora u kojem je najavio pobjedu u drugom krugu, Tomaševiću su na izbornom rezultatu čestitali članovi obitelji, a potom i ostali stranački kolege. 

U pomalo prohladnom stožeru, atmosfera je bila itekako topla i opuštena, kandidati i članovi zeleno lijeve koalicije nisu krili pokoje pivo u rukama, a razišli su se nešto nakon ponoći.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙