FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 14 novozaraženih, jedna umrla

DUBROVNIK, 15. svibnja 2021. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom, od čega su četiri utvrđena brzim antigenskim testom, dok je jedna osoba umrla, a oporavilo se 37 osoba, izvijestio je u subotu županijski stožer civilne zaštite.

Zaraženo je sedam osoba iz Metkovića, tri iz Dubrovnika, dvije iz Župe dubrovačke te po jedna iz Blata i Slivnog. Ukupno je zaraženo devet osoba muškog i pet ženskog spola, a osam ima utvrđenu epidemiološku vezu.
Umrla je žena iz Dubrovnika rođena 1933. godine.
Oporavilo se 37 osoba, od kojih osam iz Metkovića, po sedam iz Dubrovnika i Vele Luke, po tri iz Blata i Stona, dvije iz Orebića te po jedna iz Dubrovačkog primorja, Konavala, Opuzena, Ploča, Slivnog, Smokvice i Župe dubrovačke.
U posljednja 24 sata obrađeno je 360 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 69.942.
U dubrovačkoj bolnici hospitalizirano je 26 osoba pozitivnih na koronavirus. Tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i svi su na invazivnoj ventilaciji. U samoizolaciji su 374 osobe.
Županijski stožer civilne zaštite apelira na građane da se drže svih protuepidemijskih uputa i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙