FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebačkoj županiji 106 novih slučaja covida-19

ZAGREB, 15. svibnja 2021. (Hina) - U Zagrebačkoj županiji je u posljednja 24 sata utvrđeno 106 novih slučajeva bolesti covid-19, a mjera samoizolacije izrečena je za 10 razrednih odjela, objavio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

Utvrđen je pozitivan nalaz kod jednog korisnika doma za starije i nemoćne na području Rugvice, a u subotu je priopćeno i da je jedna osoba umrla na području Rugvice 13. svibnja 2021.

Najviše novozaraženih je po 17 u Velikoj Gorici i Svetom Ivanu Zelini,  te u Zaprešiću - 14 i Samoboru -12, a u više drugih mjesta je manji broj oboljelih.

U odnosu na podatke od jučer, ozdravile su 162 osobe te je trenutno u toj županiji aktivno 1296 slučajeva zaraze novim koronavirusom.

 Na području Zagrebačke županije od početka pandemije do danas do 10 sati evidentirano je 29.385 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 28.014 osoba, a 75 osoba je umrlo.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju svih donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙