FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP u Karlovcu predstavio svoje kandidate

KARLOVAC, 11. svibnja 2021. (Hina) - HSP Karlovačke županije predstavio je u utorak svoje kandidacijske liste za karlovačko Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu, a predsjednik Županijske organizacije Željko Belanek je rekao da njihove kandidate u radu "krase znanje, čestitost, iskustvo i hrabrost".

Naglasci njihovih programa su na poduzetništvu, obitelji kao temelju društva, smanjenju prireza i nameta te na rješavanju komunalne infrastrukture i karlovačkog prometnog prstena.

Jedna od mjera koju je HSP najavio bit će davanje sada neiskorištenih poslovnih prostora mladima na korištenje za rad, jer je rad temelj svega.

Uđu li HSP-ovi kandidati u Županijsku skupštinu borit će se za nova radna mjesta u industriji i turizmu, za privlačenje domaćih i stranih ulagača, te će osobitu pozornost posvetiti iseljeništvu, rekao je Jadranko Živčić.

Belanek je pozvao građane Karlovca i Karlovačke županije da u nedjelju izađu na izbore i da daju glas HSP-u, jer  ta stranka zna kako riješiti probleme i svoje birače nikada neće iznevjerit.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙