FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS Rijeke i PGŽ daje podršku HDZ-ovim kandidatima i listama

RIJEKA, 7. svibnja 2021. (Hina) - Riječki i primorsko-goranski HSLS u petak su izrazili podršku HDZ-ovim kandidatima na lokalnim izborima - za gradonačelnika Rijeke Josipu Ostrogoviću i primorsko-goranskog župana Gariju Cappelliju kao i HDZ-ovim listama za riječko Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu 

Ogranak Hrvatske socijalno liberalne stranke u Rijeci daje punu potporu HDZ-ovom kandidatu za gradonačelnika Josipu Ostrogoviću, jer ocjenjuje da ima jasan, konkretan i provediv program razvoja grada Rijeke, navela je predsjednica ogranka Gordana Grubišić.

"To je program usmjeren prema brizi za najugroženije članove našeg grada, djeci i starijima, te razvoju i oživljavanju privrede i izgradnji neophodne infrastrukture potrebne jednom gradu, poput autobusnog kolodvora, doma za starije osobe i dječjih vrtića", istaknula je Grubišić.

Podršku HDZ-ovoj listi za riječko Gradsko vijeće HSLS daje zbog srodnosti programa dviju stranaka. Ocijenili su da HDZ-ovu listu predvode časni i pošteni ljudi koji zaslužuju njihovu potporu i glas. 

Predsjednik HSLS-ove županijske organizacije za Primorsko-goransku županiju Zoran Bakalović dao je podršku HDZ-ovom kandidatu za primorsko-goranskog župana Gariju Cappelliju i HDZ-ovoj županijskoj kandidacijskoj listi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙