FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gotal (HDZ): Za ravnomjeran razvoj Međimurske županije

ČAKOVEC, 29. travnja 2021. (Hina) - Kandidat HDZ-a za međimurskog župana Goran Gotal, u pratnji predsjednika županijskog HDZ-a Darka Horvata, predao je u četvrtak Županijskom izbornom povjerenstvu 2.800 potpisa potpore poručivši kako mu je prioritet ravnomjeran razvoj te županije.

Gotal je naglasio da su potpisi stigli iz svih općina i gradova u županiji te da je upravo to njegov cilj - ravnomjeran razvoj županije. Naglasio je da je spreman za kampanju u kojoj će predstaviti perspektivu, razvoj i potencijale koje Međimurje ima. Dodao je da lista HDZ-a za Županijsku skupštinu nikad nije bila kvalitetnija.

"Ona u svojim redovima ima sve međimurske stvaratelje, od poduzetnika, obrtnika, poljoprivrednika, liječnika. Svih onih struktura koji mogu na jedan kvalitetan način zastupati interese Međimurja u Županijskoj skupštini i polučiti u narednom mandatu od 2021.-2025. rezultate koje Međimurje zavređuje", istaknuo je Gotal.

Horvat je naglasio da su rezultati stranke u Međimurju iz izbora u izbore sve bolji i da će tako biti i ovoga puta.

"Od Donje Dubrave do Štrigove osvojit ćemo i dobiti više načelničkih mandata. Županijska skupština u novom sazivu imat će 37 vijećnika, a naš cilj je osam odnosno devet mandata. Osvojimo li deveti mandat neće se moći složiti većina bez vijećnika HDZ-a", mišljenja je Horvat.

Kazao je i da je aktualna županijska vlast puno toga obećavala prije četiri godine, a gotovo niti jedno obećanje nije ispunjeno. Oštro je poručio da je dosta obećanja, prosječnosti te prijevara i varanja birača.

"Vrijeme je za promjene. Mi te promjene nudimo", poručio je Horvat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙