FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Komadina predstavio kandidatkinje s koalicijske liste

RIJEKA, 28. travnja 2021. (Hina) - Dosadašnji primorsko-goranski župan i kandidat za još jedan mandat župana Zlatko Komadina (SDP) u srijedu je predstavio kandidatkinje s koalicijske listu SDP-HSU-HSS-PGS-IDS za županijsku skupštinu Primorsko-goranske županije.

 Komadina kaže da kandidatkinje na listi dolaze iz svih dijelova županije i dokazale su se u svojim profesijama, društvenom i političkom životu. Prošlo je vrijeme kad su žene bile ukras na listama, ustvrdio je.

 Listu predvodi Marina Medarić (SDP), rekavši da su na listi vrijedne, uspješne i ambiciozne žene, koje su već pokazale svoje vrijednosti u vlastitim jedinicama lokalne samouprave. Na kandidacijskoj listi je jednako žena i muškaraca, starijih i mlađih, te su tu predstavnici Rijeke, riječkoga prstena, kvarnerskih otoka, Gorskog kotara, širih područja Opatije i Crikvenice, rekla je.  

 U ime kandidatkinja s liste obratile su se Đurđica Tancabel (HSU), Mirella Mladin (IDS), Nina Bojanić (HSS), te kandidatkinja za gradonačelnicu Bakra Senka Šubat (PGS) i SDP-ove kandidatkinje za načelnicu Čavala Ivana Cvitan Polić, za načelnicu Klane Željka Šarčević Grgić te za gradonačelnicu Čabra Ivana Lakota.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙