FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji 163 novopozitivnih, troje umrlo

OSIJEK, 23. travnja 2021. (Hina) - U Kliničkom bolničkom centru Osijek i županijskom Nastavnom zavodu za javno zdravstvo u protekla 24 sata obrađena su 463 uzorka od kojih je 163 bilo pozitivno na koronavirus dok su umrle tri osobe, izvijestio je u petak osječko-baranjski Stožer civilne zaštite.

Novozaraženi imaju prebivalište u 62 naselja županije. Njih 61 je s područja Osijeka, 18 je iz Našica, 14 s područja Đakova te osam iz Đurđenovca. Po šest ih je s područja Belog Manastira, Bizovca, Čepina i Donjeg Miholjca, četiri iz Belišća, te po tri iz Darde, Feričanaca, Kneževih Vinograda, Podgorača, Punitovaca, Trnave i Valpova. Dvije osobe su iz Petrijevaca, a po jedna s područja Čeminca, Draža, Drenja, Gorjana, Jagodnjaka, Levanjske Varoši, Magadenovca, Marijanaca, Semeljaca, Viljeva i Viškovaca.

Na bolničkom liječenju nalaze se 143 osobe. Njih 105 liječi se u KBC-u, od kojih je 28 na respiratoru. U Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 38 pacijenata.

Umrle su tri osobe koje su bile pozitivne na koronavirus u dobi od 56, 85 i 91 godinu. Na području županije u samoizolaciji je 1.572 osoba.

Policijski službenici proveli su 22 provjere osoba u samoizolaciji te utvrdili dva kršenja mjere na području Đakova. Obavili su i 123 nadzora ugostiteljskih objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenja mjera.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙