FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Brodsko-posavska županija 77, Požeško-slavonska županija 94 novozaražene osobe

SLAVONSKI BROD/POŽEGA, 22. travnja 2021. (Hina) - Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije u četvrtak je izvijestio o 77 novozaraženih koronavirusom, a stožer u Požeško-slavonskoj županiji o 94 nova slučaja zaraze koronavirusom.

U Brodsko-posavskoj županiji trenutno je 520 osoba pozitivnih na koronavirus. Na bolničkom liječenju je 77 osoba, a njih osam  treba potporu respiratora. Mjerom samoizolacije u Brodsko-posavskoj županiji obuhvaćene su 1.032 osobe.

Stožer civilne zaštite u Požeško-slavonskoj županiji u četvrtak je izvijestio o 94 nova slučaja zaraze koronavirusom. U toj županiji trenutno se od koronavirusa liječi 446 osoba. Među njima je i Požežanin (52) kojeg je policija zatekla u ugostiteljskom objektu, unatoč izrečenoj mjeri liječenja kod kuće. Kriminalističko istraživanje u tom slučaju zbog dovođenja u opasnost zdravlja drugih građana policija će nastaviti nakon što Požežanin ozdravi.

Među oboljelima od koronavirusa iz ove županije 18 osoba je na liječenju u bolnici. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskojžupaniji obuhvaćeno je 778 osoba.

 

 

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙