FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovačkoj županiji 93 nova slučaja zaraze, šestero umrlih

KARLOVAC, 20. travnja 2021. (Hina) - U Karlovačkoj županiji u protekla 24 sata evidentirana su 93 nova slučaja zaraze, a covidu-19 podleglo je šest pacijenata, četvero u Karlovcu i po jedan u Dugoj Resi i Ogulinu, priopćio je u utorak Stožer Civilne zaštite.

Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije poziva građane koji se još nisu cijepili protiv covida-19 da se upišu u nacionalni sustav (cijepise.zdravlje.hr) ili prijave svojim liječnicima obiteljske medicine, a za sve informacije mogu nazvati i broj 113.

U Karlovcu je koronavirus potvrđen kod 45 osoba, u Ogulinu kod 17, Duga Resa ima 13 novooboljelih, Slunj pet, Ozalj četiri, a po slučaj ili dva imaju još Bosiljevo, Lasinja, Rakovica, Netretić, Kamanje i Draganić.

Prema izvješću karlovačke Policijske uprave, u samoizolaciji je 581 osoba, te je prijavljeno jedno kršenje te mjere.

Na bolničkom liječenju na covid odjelima su 153 osobe, od kojih je na respiratoru devet. U bolnici u Karlovcu umrle su tri pacijentice u dobi od 81, 72, 95 godina, kao i muškarac star 81 godinu. U Ogulinu i u Dugoj Resi umrle su pacijentice stare 77 i 90 godina.,

Od početka pandemije na covid odjele triju bolnica u Karlovačkoj županiji na liječenje su zaprimljena 1.383 pacijenta, 844 osoba se oporavilo, 386 ih je umrlo, a ostali su još na liječenju.

U Karlovačkoj županiji ukupno je do sada oboljelo 12.581 ljudi, od kojih je 416 umrlo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙