FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagrebačka županija: 374 novozaražena koronavirusom, 69 ih se oporavilo

ZAGREB, 15. travnja 2021. (Hina) - U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata potvrđena su 374 nova slučaja zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 69 osoba, izvijestio je u četvrtak županijski Zavod za javno zdravstvo.

Najviše novozaraženih  zabilježeno je u Velikoj Gorici, njih 74 te u Samoboru njih 62. U Dugom Selu zaraženo je 39 osoba, 30 u Jastrebarskom, 29 u Zaprešiću, 25 u općini Brdovec, 16 u Svetom Ivanu Zelini, 14 u Svetoj Nedelji, 11 u općini Kloštar Ivanić, deset u Vrbovcu, devet u Ivanić-Gradu te osam u općinama Bistra i Križ. Po pet osoba zaraženo je u općinama Marija Gorica, Jakovlje i Rugvica, četiri u općinama Luka i Dubrava, tri u općini Klinča Sela, dvije u općinama Pušća, Krašić i Preseka te po jedna u općinama Stupnik, Pisarovina, Orle, Kravarsko, Rakovec, Gradec i Bedenica.  
  
Od početka pandemije do danas u 10 sati  evidentirano je 24 050 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je 22 438 osoba, a 73 osobe su umrle. Trenutno je aktivno 1539 slučajeva.

Stožer civilne Zagrebačke županije apelira na sve stanovnike da se pridržavaju donesenih mjera i uputa te da posebice vode računa o socijalnoj distanci. Također, pozivaju ih da izbjegavaju putovanja. 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙