FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Varaždinskoj županiji 99 novih slučajeva zaraze, jedna osoba umrla

VARAŽDIN, 3. travnja 2021. (Hina) - U Varaždinskoj županiji u posljednjih 24 sata potvrđeno je 99 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna je osoba umrla, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 78 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je 46 smješteno na lokaciji u Varaždinu, a 32 osobe su u Klenovniku. U odjelu intenzivne njega varaždinske Opće bolnice nalazi se 12 osoba od kojih je 11 na respiratoru.

Tijekom jučerašnjeg dana testiran je 431 uzorak, pri čemu je udio pozitivnih među simptomatskim pacijentima 40 posto, a udio u svim testiranim uzorcima iznosi 23 posto.

Inače, tjedna incidencija u Varaždinskoj županiji je na 100.000 stanovnika 283 oboljelih, dok je 14-dnevna incidencija na 100.000 stanovnika 540. Prema informacijama iz Stožera Varaždinske županije ta se županija nalazi na desetom mjestu među svim županijama i prema tom pokazatelju ima za 10-ak posto bolju situaciju nego što je nacionalni prosjek.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙