FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zadarskoj županiji 166 novozaraženih, umro 67-godišnjak

ZADAR, 3. travnja 2021. (Hina) - Od 476 uzoraka testiranih u posljednja 24 sata, u Zadarskoj je županiji na koronavirus pozitivno 166 osoba, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru od posljedica covida-19  umro je 67-godišnji muškarac, izvijestio je Županijski stožer Civilne zaštite.

Među novooboljelima 89 ih je u Zadru, 13 u Kalima, šestero u Jasenicama, po petero pozitivnih registrirano je u Benkovcu, Obrovcu, Sukošanu i Sv. Filipu i Jakovu, po četvero u Poličniku i Starigradu, po troje u Biogradu, Posedarju, Preku, Ražancu i Vrsima, po dvije osobe u Ninu, Škabrnji, Viru i Zemuniku Donjem te po jedna u Bibinjama, Galovcu, Kukljici, Novigradu, Pakoštanima, Polači i  Stankovcima.

Pod aktivnim je nadzorom je 2 607 stanovnika, od bolesti se oporavilo 211 osoba, a kod novooboljelih u većini je riječ o kontaktima s prethodno pozitivnim osobama u obitelji i na radnome mjestu.

U Općoj bolnici Zadar na svim covid odjelima hospitalizirano je 47 bolesnika, od kojih je petero na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru na liječenju su 22 pacijenta.

Policija nije evidentirala nijedno kršenje samoizolacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙