FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Brodsko-posavskoj županiji 21 novooboljeli, u Požeško-slavonskoj jedan

SLAVONSKI BROD/POŽEGA, 25. veljače 2021. (Hina) - Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije izvijestio je u četvrtak o 21, a Stožer susjedne Požeško-slavonske županije o samo jednom novom slučaju zaraze koronavirusom.

U Brodsko-posavskoj županiji od koronavirusa liječi se 160 osoba, a njih 35 pod nadzorom je liječnika u bolnici. Tri bolnička pacijenta pozitivna na koronavirus pri liječenju trebaju potporu respiratora. Mjerom samoizolacije na području te županije obuhvaćena je 591 osoba.

Policijska uprava brodsko-posavska izvijestila je o podnošenju dviju kaznenih prijava zbog krivotvorenja negativnih rezultata PCR testova na koronavirus. Krivotvorine testova izdanih u Bosni i Hercegovini pri kontroli na graničnom prijelazu u Staroj Gradiški predočili su muškarac (54) i žena (49), državljani BiH.

Stožer civilne civilne zaštite Požeško-slavonske županije u četvrtak je zabilježio samo jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U toj županiji od zaraze koronavirusom liječi se 48 osoba, njih 14 pod nadzorom liječnika u bolnici. Mjerom samoizolacije u Požeško-slavonskoj županiji obuhvaćeno je 228 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙