FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Brodsko-posavskoj županiji sedam novih slučajeva zaraze, u Požeško-slavonskoj jedan

SLAVONSKI BROD/POŽEGA 9. veljače 2021. (Hina) - Stožer civilne zaštite Brodsko-posavske županije izvijestio je u utorak o sedam novozaraženih koronavirusom, a stožer susjedne Požeško-slavonske o jednom slučaju zaraze. 

Na bolničkom liječenju u Brodsko-posavskoj županiji je 49 osoba, od kojih tri osobe trebaju potporu respiratora. Mjerom samoizolacije obuhvaćene su 554 osobe.

Brodsko-posavska Policijska uprava izvijestila je u utorak o pet kršenja propisanih mjera samoizolacije.

Prekršitelje su otkrili granični policajci na graničnim prijelazima u Slavonskome Brodu i Staroj Gradiški. Dvoje prekršitelja mjera u dobi od 66 i 67 godina su hrvatski državljani, a troje u dobi 31, 33 i 42 godine su državljani Bosne i Hercegovine. Svi su dobili su prekršajne naloge zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Stožer civilne zaštite Požeško-slavonske županije potvrdio je u utorak samo jedan slučaj zaraze koronavirusom. U toj županiji trenutačno je 46 osoba pozitivno na koronavirus, od kojih je 11 na bolničkom liječenju. Na području Požeško-slavonske županije u samoizolaciji je 126 osoba.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙