FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Split: U županiji 72 novooboljelih, jedan mrtvi

SPLIT, 30. siječnja 2021. (Hina) - U posljednja 24 sata u Splitsko-dalmatinskoj županiji je zabilježeno 72 novooboljelih, a jedna je osoba umrla u bolnici, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 538 obrađena testa danas su 72 novooboljele osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivne na covid infekciju i to iz Splita 22, Kaštela devet, Sinja sedam, Omiša šest, te Baške Vode i Hrvaca po troje.

Dvoje novooboljelih je otkriveno u Solinu, Milni, Okrugu, Pučišćima i Selcima, a po jednog zaraženog ima Hvar, Imotski, Makarska, Trilj, Trogir, Dugi Rat, Klis, Marina, Muć, Postira, Proložac i Cista Provo.

Od ukupnog broja novooboljelih 34 osobe su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno se 1644 osobe nalaze u samoizolaciji, na bolničkom liječenju je 65 covid pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se njih sedam nalazi na respiratoru.

 Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata umro je muškarac (92) koji je uz brojne komorbiditete bio pozitivan i na covid infekciju, istaknuli su u Stožeru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙