FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće za elektroničke medije raspisalo javni poziv za novinarske radove

ZAGREB, 16. siječnja 2021. (Hina) - Vijeće za elektroničke medije (VEM) raspisalo je javni poziv za ugovaranje novinarskih radova u elektroničkim publikacijama u vrijednosti milijun kuna s rokom za podnošenje prijava do 15. veljače, izvijestili su u subotu iz Agencije za elektroničke medije (AEM).

Bespovratna sredstva, u ukupnom iznosu od milijun kuna, isplanirana su u Financijskom planu Agencije za elektroničke medije, a dodijelit će se novinarkama i novinarima na teme od javnog interesa, o čemu će odlučivati sedmeročlano Povjerenstvo, ističu u AEM-u

Kao teme od javnog interesa navedene su, između ostaloga, iz područja kulture, obrazovanja, zdravstva, gospodarstva, života u doba pandemije COVID-a 19, sporta, lokalnih tema, ekumenizma i religije, ljudskih prava i međunarodnih odnosa.

Kao posebni ciljevi projekta navedeni su dodatni angažman novinara na dubinsko istraživanje tema od javnog interesa, širenje informativnog opsega i istinitog i razboritog izvještavanja te nagrađivanje i motiviranje novinara za vrhunski autorski rad te jačanje njihove autonomije, navode u AEM-u.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙