FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pet novozaraženih u Krapinsko-zagorskoj županiji

KRAPINA, 4. siječnja 2021. (Hina) - Na području Krapinsko-zagorske županije zabilježeno je pet novih osoba pozitivnih na koronavirus, a jedna je osoba umrla, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.

S područja grada Krapine i općine Stubičke Toplice su po dvije novozaražene osobe, a jedna s područja općine Marija Bistrica.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana u prva tri dana ove godine uzet je 141 bris za testiranje na koronavirus te je pristiglo 20 pozitivnih i 116 negativnih nalaza, dok se još čekaju rezultati za pet uzoraka od 3. siječnja.

Oporavila se 91 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 164. U samoizolaciji je 1098 osoba.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 68 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je pet na respiratoru. Na covid odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice je 12 pacijenata, a na covid odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice 24 pacijenta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙