FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji umrlo šest osoba, 31 novozaražena

OSIJEK, 3. siječnja 2021. (Hina) - Od posljedica zaraze koronavirusom u protekla 24 sata umrlo je šest osoba s područja Osječko-baranjske županije, a potvrđen je 31 novi slučaj zaraze, objavio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

 

U osječkom Kliničkom bolničkom centru (KBC) i županijskom Zavodu za javno zdravstvo u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 230 uzoraka, od kojih je 31 bio pozitivan.

Najviše novoboljelih, njih 10, je na području Osijeka te tri iz Đakova, dok ostala mjesta imaju manji broj novoboljelih, priopćeno je iz Stožera.

U protekla 24 sata umrlo je šest covid pozitivnih osoba u dobi od 68 do 85 godina. Na bolničkom liječenju nalaze se 173 osobe oboljele od koronavirusa, i to 126 u osječkom KBC-u, od kojih je 28 na respiratoru, dok je u Općoj županijskoj bolnici Našice hospitalizirano je 47 pacijenata s tim oboljenjem, navode u Stožeru.

Na području Županije u samoizolaciji se nalazi 1.001 osoba. Policijski službenici samoinicijativno su provjerili pet osoba u samoizolaciji i sve zatekli na prijavljenoj adresi.
Obavili su i 86 nadzora objekata, pri čemu nisu utvrdili kršenje propisanih mjera, ističe osječko-baranjski Stožer.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙