FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SSSH poziva na solidarnost u pomoći stradalima u potresu

ZAGREB, 30. prosinca 2020. (Hina) - Savez samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) pozvao je svoje udružene sindikate, podružnice sindikata u tvrtkama i ustanovama, te članove da u skladu s mogućnostima uplate novčanu pomoć teško stradalima u Sisku, Petrinji, Glini i brojnim drugim mjestima i selima u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Uputili su i hitan poziv za financijskim donacijama europskim i međunarodnim sindikalnim asocijacijama i sindikatima, koje će zajedno s novcima prikupljenima u Hrvatskoj biti iskorišteni na najučinkovitiji način, uplaćeni onima najpotrebitijima, vodeći računa o životnim i radnim potrebama stanovnika pogođenog područja, priopćeno je iz SSSH.

Sredstva se uplaćuju na Savez samostalnih sindikata Hrvatske, Trg kralja Petra Krešimira IV br 2, Zagreb, IBAN: HR6324840081102644193,  Poziv na broj: (upisati OIB sindikata). Opis plaćanja: Donacija za stradale u potresu

Savez zahvaljuje svim svojim članovima i radnicima na iskazanoj solidarnosti, uz poruku da smo "zajedno jači, zajedno ćemo ponovno izgraditi porušena područja", a nakon toga, pred nama je jednako važna borba da pogođenim ljudima i krajevima vratimo dostojanstvo života i dostojanstvo rada.

Izrazili su sućut obiteljima smrtno stradalih, te solidarnost i empatiju svima ozlijeđenima u potresu, kao i onima koji su ostali bez svojih domova, radnih mjesta i koji su pretrpjeli tešku traumu te posebnu zahvalnost hitnim službama, radnicima i volonterima.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙