FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagorju 50 novih slučajeva zaraze i četvero umrlih

KRAPINA, 30. prosinca 2020. (Hina) - U protekla 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 50 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a umrle su četiri osobe, priopćili su u srijedu iz županijskog Stožera civilne zaštite.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana je 28. i 29. prosinca 2020. godine ukupno testirano 245 osoba te je do sada pristiglo 68 pozitivnih i 136 negativnih nalaza, dok se još čeka 41 nalaz.

Oporavilo se novih 77 osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 350, a u samoizolaciji su 1.173 osobe.

Na Covid odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Stubičke Toplice je 16 pacijenta sa SARS CoV-2 infekcijom, a na Covid odjelu Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice 36 je pacijenata, od kojih jedan na respiratoru. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana je 66 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je devetero na respiratoru, priopćili su iz Stožera.


 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙