FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 83 novozaražene osobe, dvoje umrlih

BJELOVAR, 23. prosinca 2020. (Hina) - Na području Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 83 nova slučaja zaraze koronavirusom, a dvije su osobe umrle, izvijestio je u srijedu županijski Stožer civilne zaštite.

Najviše novozaraženih, njih 24, s područja su Daruvara, 19 iz Bjelovara, 12 iz Čazme, šest iz Garešnice, po četiri slučaja imaju općine Šandrovac i Ivanska, troje ih je iz općine Sirač, po dvije novozaražene osobe su s područja Grubišnog Polja i općine Rovišće, a po jedan novi slučaj zabilježen je na područjima općina Zrinski Topolovac, Nova Rača, Veliko Trojstvo, Kapela, Velika Trnovitica, Dežanovac i Severin.

Na covid odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 55 zaraženih pacijenata, od kojih je šest na respiratoru. Također, 26 pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.

U samoizolaciji je 2112 osoba.

S dvoje umrlih u protekla 24 sata, u županiji  su od početka pandemije od posljedica zaraze koronavirusom ukupno umrle 64 osobe.

U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji do sada je zaprimljeno gotovo 5000 zahtjeva za izdavanjem propusnice, a 2260 ih je izdano. Odbijeno je ili proslijeđeno Ravnateljstvu civilne zaštite RH 1460 zahtjeva jer nisu u nadležnosti županijskog Stožera civilne zaštite, dok je nešto više od 1000 zahtjeva u postupku rješavanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙