FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Končar-Elektroindustrija d.d. - U sudski registar upućena prijava pripajanja

Zagreb (HinaOTS) - KONČAR–Elektroindustrija d.d. iz Zagreba, MB 3282635 (dalje Društvo), temeljem članka 496. Zakona o tržištu kapitala objavljuje kako slijedi: 

KONČAR – Elektroindustrija d.d. Zagreb kao izdavatelj čiji su vrijednosni papiri uvršteni na službeno tržište objavljuje promjenu koja će se temeljem odluka Uprave i Nadzornog odbora KONČAR – Elektroindustrija d.d. u sklopu restrukturiranja realizirati unutar društava Grupe KONČAR.

Dana 21. prosinca 2020. upućena je prijava na registarski sud za pripajanje društva KONČAR–Niskonaponske sklopke i prekidači d.o.o. društvu KONČAR - Aparati i postrojenja d.d.

Dana 17. prosinca su održane Glavne Skupštine društva KONČAR – Aparati i postrojenja d.d. i Skupština društva KONČAR – Niskonaponske sklopke i prekidači d.o.o. na kojima je donijeta Odluka o odobrenju Ugovora o pripajanju sklopljenog 13. studenog 2020. između KONČAR – Aparata i postrojenja d.d. kao društva preuzimatelja i KONČAR – Niskonaponskih sklopki i prekidača d.o.o. kao pripojenog društva te Odluka o povećanju temeljnog kapitala društva preuzimatelja radi provedbe pripajanja.

KONČAR – Elektroindustrija d.d. Zagreb očekuje da će navedena transakcija u narednom razdoblju pozitivno utjecati na profitabilnost poslovanja Grupe KONČAR.

Obavijest je objavljena na webu Društva www.koncar.hr na stranici „investitori“, na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., te dostavljena Službenom registru propisanih informacija i Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

Napomena o izvoru:
Končar – Elektroindustrija d.d..
Fallerovo šetalište 22, 10000 Zagreb
Telefon:  +385 01 3667 166
Fax.:+385 01 3667 196
e-mail: filipcic@koncar.hr
web: https://www.koncar.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙