FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Zagrebačka banka d.d. - Rezervacije za restrukturiranje

Zagreb (HinaOTS) - Zagrebačka banka d.d., Zagreb, Trg bana Josipa Jelačića 10, MB 3234495, OIB 92963223473, daje sljedeću obavijest za javnost:

Objava povlaštene informacije sukladno čl.17. Uredbe (EU) br.596/2014 o zlouporabi tržišta 

Rezervacije za restrukturiranje

Nakon uspješnog ostvarenja ciljeva prethodnog strateškog plana, Grupa Zagrebačka banke je na početku novog višegodišnjeg nastojanja da bude snažnija i učinkovitija našim klijentima, zaposlenicima i zajednici.

U prilagodbi vanjskom okruženju i usklađenju strukture troškova s prihodovnim potencijalom uspostavljamo jednostavniji i učinkovitiji poslovni okvir, kao i jednostavnije strukture prodajne mreže i središnjih funkcija. Cilj je Grupu učiniti otpornijom i jačom na dugi rok. 

Na početku tih nastojanja Grupa je u konsolidiranim financijskim izvještajima za 2020. godinu priznala rezervaciju za restrukturiranje u iznosu od 173 milijuna kuna prije oporezivanja.

Ova informacija dostupna je javnosti na internetskim stranicama Banke, na internetskim stranicama Zagrebačke burze, u Službenom registru propisanih informacija (HANFA) te je dostavljena HinaOTS-u radi objave.
 
Napomena o izvoru:
Zagrebačka banka d.d.
Trg bana Josipa Jelačića 10
10000 Zagreb
tel. +385 1 6104 000
web: http://www.zaba.hr
- end - -

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙