FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bjelovar: U županiji120 novozaraženih koronavirusom

BJELOVAR, 16. prosinca 2020. (Hina) - Na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 120 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su u srijedu iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Najviše novozaraženih osoba, njih 79, s područja je grada Bjelovara, 11 novooboljelih osoba s područja je grada Čazme, a šest novozaraženih je s područja je općine Rovišće, dok su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom zabilježena na području općine Kapela. Po tri novooboljele osobe s područja su grada Grubišnog Polja i općine Severin, po dvije novozaražene osobe s područja su gradova Garešnica i Daruvar te općina Nova Rača, Velika Pisanica i Štefanje, a po jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na područjima općina Končanica, Đulovac, Hercegovac i Šandrovac.

Na Covid odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno je na liječenju 56 pacijenata oboljelih od koronavirusa, od kojih je njih dvoje na respiratoru. Također, 21 pacijent je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.

U samoizolaciji je 1935 osoba.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙