FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Novih 85 slučajeva zaraze u Istri, jedna osoba umrla

PULA, 6. prosinca 2020. (Hina) - Novih 85 slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u protekla 24 sata u Istri, a kod njih 69 radi se o dolasku osoba iz mjera samoizolacije ili bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe dok je u pulskoj bolnici umrla osoba u dobi od 88 godina, izvijestio je u nedjelju županijski Stožer.

 

"Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 349 uzoraka briseva na covid-19 te je potvrđeno 85 novozaraženih osoba s područja županije. Za 69 osoba radi se o dolasku iz mjera samoizolacije ili bliskom kontaktu već poznate pozitivne osobe dok se kod deset 10 osoba epidemiološki radi o uvezenim slučajevima i to pet iz Italije, tri iz Rijeke te dva slučaja s područja Garešnice" - naveli su iz Stožera civilne zaštite Istarske županije i dodali kako se u epidemiološkoj obradi nalazi šest osoba. 

Od subote su izliječene 83 osobe dok je trenutno u Istri 694 aktivnih  covid-19 pozitivnih osoba. U mjerama samoizolacije nalazi se 1277 osoba a u pulskoj Općoj bolnici tijekom subote je umrla 88- godišnja covid-19 pozitivna osoba s pridruženim kroničnim bolestima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙