FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Karlovačkoj županiji pet umrlih i 101 zaraženi

KARLOVAC, 22. studenoga 2020. (Hina) - U Karlovačkoj županiji je 101 novi slučaj zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata, umrlo je pet osoba, starosti od 62 do 89 godina, izvijestio je u nedjelju Stožer Civilne zaštite Karlovačke županije.

U bolnici u Karlovcu umrla su dvojic muškarca starih 62 i 83 godine i dvije žene stare 88 i 89 godina, svi s od prije pridruženim bolestima, a u Ogulinu je umro 67-godišnjak sa značajnim komorbiditetom.

Od 101 novozaeažene osobe 27 ih je iz Karlovca, 24 iz Ogulina, 19 iz Duge Rese, sedam iz Ozlja, šest iz Josipdola, pet iz Slunja, četiri iz Draganića, te po jedan ili dva iz Barilovića, Bosiljeva, Cetingrada, Netretića, Rakovice, Tounja i Vojnića.

Na bolničkom liječenju su 72 pacijenta. U Karlovačkoj Općoj bolnici je 49 covid pozitivnih pacijenata od kojih je sedam na respiratoru. Četiri pacijenta su otpuštena na kućno liječenje, a četiri novoprimljena. Na covid odjelu u Ogulinu su 23 bolesnika. 

U samoizolaciji je 680 osoba, od kojih je 68 djelatnika karlovačke bolnice i 54 djelatnika ogulinske bolnice.

Inspekcijske službe obavile su nadzor nad 16 ugostiteljskih objekata u Karlovcu, Ozlju, Kamanju i Žakanju, te  ni u jednom od njih nisu utvrdile nepravilnosti u poštivanju propisanih prutuepidemijskih mjera, kao ni prekoračenje radnog vremena.

Ukupno je  do sada u karlovačkoj županiji 2443 ljudi oboljelo od covida-19, a umrla je 61 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙