FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebačkoj županiji 295 novooboljelih

ZAGREB, 20. studenoga 2020. (Hina) - U Zagrebačkoj županiji je u protekla 24 sata utvrđena zaraza koronavirusom kod 295 ljudi,  izliječene su 363 osobe, a trenutno aktivno 3095 slučaja, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

Najviše novooboljelih, njih 66 je u Velikoj Gorici, 35 u Dugom Selu, 28 u Vrbovcu, 24 u Svetom Ivanu Zelini, 20 u Samoboru, 19 u Zaprešiću i Luci te 13 u Jastrebarskom.

Osam je u Brckovljanima, šest u Ivanić-Gradu, po pet u Brdovcu, Bistri, Jakovlju, Rugvici, Rakovcu i Stupniku, po četiri u  Svetoj Nedelji, Kloštar Ivaniću i i Dubravi, tri u Pušći, po dva u Mariji Gorici, Klinča Selu, Pisarovini, Kravarskom i Bedenici te po jedan u Križu i Gradecu.

Samoizolacija je propisana učenicima sedam razreda osnovnih škola i dva razreda srednje škole.

U domu za starije s područja općine Luka detektirano je 17 pozitivnih korisnika i dva djelatnika. Epidemiološka obrada je u tijeku.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije evidentirano je 6717 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 3589 osoba, a 33 osobe su preminule.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙