FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Krapinsko-zagorskoj županiji 44 nove pozitivne osobe na koronavirus

KRAPINA, 17. studenoga 2020. (Hina) - U protekla 24 sata evidentirane su 44 nove osobe s prebivalištem na području Krapinsko-zagorske županije pozitivne na koronavirus, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana umro je jedan pacijent obolio od covida-19.

Kako je u utorak izvijestio županijski Stožer civilne zaštite, od 23. listopada 2020. godine u Općoj bolnici Zabok umrla su 42 covid pozitivna pacijenta.

Oporavilo se 211 osoba te je trenutno 806 aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije. U samoizolaciji je 1005 osoba.

U Općoj bolnici Zabok nalazi se 66 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, od kojih je osam na respiratoru

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije na SARS CoV-2 je pozitivno 46 djelatnika, dok ih je u samoizolaciji 55.

Na području Krapinsko-zagorske županije je na koronavirus pozitivno 36 djelatnika i 114 korisnika iz 12 domova za starije i nemoćne i drugih pružatelja socijalnih usluga smještaja, od ukupno 28 koji djeluju na području županije.

Do danas je umrlo 11 korisnika domova za starije i nemoćne i drugih pružatelja socijalnih usluga smještaja koji su bili pozitivni na SARS CoV-2, dodaje se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙