FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Osječko-baranjskoj županiji 209 novopozitivnih, umrle četiri osobe

OSIJEK, 7. studenoga 2020. (Hina) - U KBC Osijek i županijskom Zavodu za javno zdravstvo u posljednja 24 sata obrađeno je 568 uzoraka, 209 ih je bilo pozitivno na koronavirus, a umrle su četiri osobe, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

U KBC-u je umrla ženska osoba iz Šaga (1939. godište), muškarac iz Višnjevca (1929. godište) i muškarac iz Osijeka (1954. godište), a u  našičkoj bolnici umro je muškarac rođen 1939. godine.

"Sve su imali i niz drugih komorbiditeta“, priopćio je Stožer.

Na području Osijeka i prigradskih naselja je 78 novozaraženih, 19 ih je na području Đakova, 18 su iz Donjeg Miholjca, 17 iz Valpova, 16 iz Belišća, 13 iz Našica te četiri osobe s područja Belog Manastira. U općini Semeljci je šest novozaraženih, po četiri ih je u općinama Bilje, Darda, Erdut, Viškovci i Trnava, a po dvije u Kneževim Vinogradima, Petrijevcima, Punitovcima i Bizovcu. Jednu novopozitivnu osobu bilježe općine Antunovac, Čepin, Đurđenovac, Ernestinovo, Marijanci, Podgorač, Petlovac, Levanjska Varoš, Drenje i Vladislavci.

Na bolničkom liječenju nalaze se 133 osobe, i to 109 u osječkom KBC-u , od kojih je 14 na respiratoru, te 24 osobe u Općoj županijskoj bolnici Našice.Na području županije u samoizolaciji se nalaze 4903 osobe. Policija je u zadnja 24 sata obavila 40 samoinicijativnih provjera osoba u samoizolaciji i jednu provjeru prema dojavi građana, pri čemu nije utvrđeno niti jedno kršenje te mjere.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙