FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Koprivničko-križevačka županija - 27 novozaraženih koronavirusom

KOPRIVNICA, 3. studenoga 2020. (Hina) - U Koprivničko-križevačkoj županiji u posljednja 24 sata je evidentirano 27 novozaraženih koronavirusom, a isto toliko osoba je i ozdravilo, izvijestio je županijski stožer civilne zaštite.

 Dio nalaza još se očekuje, a epidemiološka obrada kontakata novooboljelih od Covida-19 je u tijeku.

 U toj je županiji trenutno 216 oboljelih, od kojih se 22 pacijenta nalaze na bolničkom liječenju.

 Županijski Stožer civilne zaštite danas je do daljnjeg produžio nužne epidemiološke mjere za pružatelje usluga smještaja starijim i teško bolesnim osobama na području Koprivničko-križevačke županije, sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i prema procjeni epidemiološke službe županijskog Zavoda za javno zdravstvo. Korisnici Domova za starije i dalje ne smiju izlaziti izvan objekata i dvorišta niti primati posjete.

 "Iznimno i uz suglasnost odgovorne osobe Doma, a uz procjenu epidemiološkog rizika, dopuštaju se 14-dnevni i duži odlasci korisnika u svoju kuću odnosno k obitelji. Povratak nakon toga moguć je uz obvezno testiranje na SARS-CoV-2, a unutar 14 dana od povratka ti korisnici moraju nositi masku", naveli su iz županijskog Stožera civilne zaštite.  

 Od početka pojave koronavirusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 718 slučajeva COVIDA-19.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙