FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

68 novooboljelih u Splitsko-dalmatinskoj županiji, dvoje umrlo

SPLIT, 2. studenoga 2020. (Hina) - U Splitsko-dalmatinskoj županiji u posljednja 24 sata je 68 novooboljelih od Covida-19, a dvije osobe su umrle, izvijestio je u ponedjeljak županijski Stožer civilne zaštite.

 Obrađeno je 199 testova.

 Prema izvješću županijskog Nastavnog zavoda za javno zdravstvo među 68 novopozitivnih na Covid infekciju iz Splita ih je 39, Solina sedam, Kaštela četiri, Sinja troje, Imotskog i Omiša po dvoje, te po jedna osoba iz Supetra, Trilja, Trogira, Vrgorca, Baške Vode, Dugog Rata, Marine, Nerežišća, Podbablja, Postira i Šestanovca.

 "Od ukupnog broja novooboljelih 22 osobe su kontakti prethodno oboljelih dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 1911 osoba se nalazi u samoizolaciji, na bolničkom liječenju je 82 COVID pozitivnih osoba, dok se osam osoba nalazi na respiratoru", priopćili su iz županijskog Stožera CZ.

 Prema izvješću KBC-a Split u protekla 24 sata umrle su dvije osobe - i to muškarac od 74 godine i 60-godišnja žena. Oboje umrlih su uz brojne komorbiditete bile pozitivne i na COVID infekciju, dodaju iz Stožera CZ.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙