FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Ličko-senjskoj županiji 14 novooboljelih, jedna osoba umrla

GOSPIĆ, 25. listopada 2020. (Hina) - U Ličko-senjskoj županiji je u posljednja 24 sata 14 novooboljelih od Covida-19, a jedna je osoba umrla, priopćio je u nedjelju županijski Stožer Civilne zaštite.

U samoizolaciji su 573 osobe među kojima i župan Darko Milinović, koji je u subotu na večer objavio da je na koronavirus  pozitivan jedan član njegove obitelji, da će se danas testirati i on. O nalazu će župan Milinović odmah izvijestiti javnost.

U bolnici u Gospiću je umro 90-godišnji pacijent, inače korisnik Doma za starije i nemoćne osobe, koji je uz potvrđeni virus bio i kronični bolesnik.  

U Ličko senjskoj županiji je od početka epidemije do sada oboljela 451 osoba, a trenutno je aktivnih 176 slučajeva Covida-19.

 Izlijećeno je 257 osoba , a 18 osoba je umrlo.

Aktivni slučajevi su u Gospiću, Novalji, Perušiću, Otočcu i Udbini, te u svim tim mjestima traje epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

U posljednja 24 sata provedeno je testiranje nad 32 osobe. 

U posljednja 24 sata policija je dvije osobe zatekla u kršenju samoizolacije, te su obje prijavljene Državnom inspektoratu zbog počinjenog prekršaja.

Jučer su inspektori Civilne zaštite u Perušiću zatekli u prekršaju i jednog ugostitelja čiji je objekt prekoračio radno vrijeme.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙