FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji sedamnaest novozaraženih

DUBROVNIK, 10. listopada 2020. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji zabilježeno je sedamnaest novih slučajeva zaraze koronavirusom, a sedam osoba je izliječeno, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

Među zaraženima su četiri muške i tri ženske osobe iz Dubrovnika, od kojih je za njih šest utvrđena epidemiološka veza, kao i dvije muške i četiri ženske osobe iz Metkovića, od kojih je za pet osoba utvrđena epidemiološka veza. Pozitivni su i jedna muška i jedna ženska osoba iz Kule Norinske s utvrđenom epidemiološkom vezom, kao i jedna muška i jedna ženska osoba iz Župe dubrovačke, a za jednu je utvrđena epidemiološka veza.

Među sedam izliječenih četiri osobe su iz Dubrovnika, po jedna iz Metkovića i Kule Norinske te jedna koja nema prebivalište u županiji.

U dubrovačkoj bolnici od koronavirusa liječi se jedanaest osoba. U samoizolaciji se nalaze 504 osobe. Od početka pandemije analizirano je ukupno 15 881 uzoraka.

Županijski stožer civilne zaštite i dalje apelira na građane da se drže svih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙