FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji 13 novopozitivnih

DUBROVNIK, 29. kolovoza 2020. (Hina) - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je u subotu županijski Stožer civilne zaštite.

 Riječ je o četiri muškarca iz Dubrovnika od kojih su dvojica kontakti, a jedan se zarazio izvan županije.  Zaražena je i jedna žena (kontakt) i jedan muškarac iz Župe dubrovačke, jedan muškarac iz Korčule te jedna žena iz Ploča koja se najvjerojatnije zarazila u Crnoj Gori. Covid pozitivna je i po jedna žena iz Metkovića i Dubrovačkog primorja, dvije žene koje imaju prebivalište u Zagrebu, ali se trenutno nalaze u Župi dubrovačkoj te jedan državljanin SAD-a koji je trenutno u Dubrovniku. Izliječeno je pet osoba - tri iz Dubrovnika, te po jedna iz Ploča i Metkovića.

U Općoj bolnici Dubrovnik hospitalizirano je 9 osoba pozitivnih na koronavirus, a od početka pandemije na analizu je poslano 9221 uzoraka.

U samoizolaciji se nalaze 403 osobe, a u posljednja 24 sata nisu utvrđeni slučajevi kršenja mjere samoizolacije.

 Stožer županijski stožer CZ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih epidemioloških mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙