FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: ADRIS GRUPA d.d. - Obavijest o parničnom postupku

ROVINJ (HinaOTS) - Društvo Adris Grupa d.d., sa sjedištem u Rovinju (Grad Rovinj - Rovigno), Vladimira Nazora 1, OIB: 82023167977 (dalje u tekstu: „Društvo“), u skladu sa Zakonom o trgovačkim društvima, Zakonom o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze d.d., ovime obavještava:

 

 

 

da je dana 13. kolovoza 2020. zaprimilo tužbu tužiteljice Ksenije Čerin, imateljice 8 dionica oznake ADRS, kojom se traži utvrđenje ništavim odluka Glavne skupštine Društva održane dana 07. srpnja 2020, i to odluka o usvajanju godišnjeg financijskog izvješća za 2019. godinu i o usvajanju konsolidiranog financijskog izvješća za 2019. godinu, odluke o upotrebi dobiti iz 2019. godine, odluke o promjeni u rezervama Društva po osnovi pripajanja ovisnog društva, odluke o izboru članova Nadzornog odbora. Trgovački sud u Pazinu navedenu tužbu vodi pod poslovnim brojem P-469/2020 i nije odredio datum ročišta. 

 

Obavijest o parničnom postupku, Adris grupa je objavila na internetskim stranicama Zagrebačke burze d.d., internetskim stranicama Društva, www.adris.hr te dostavila Službenom registru propisanih informacija pri Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga.

 

NAPOMENA O IZVORU:

Adris grupa d.d., Obala Vladimira Nazora 1, 52210 Rovinj

Tel: +385 52 801 122

e-mail: izvjesca@adris.hr

web: www.adris.hr

web-izvješća: http://www.adris.hr/Odnosi_s_investitorima/

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙