FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sedmero zaraženih u KBC-u Osijek - zatvoren dio Klinike za unutarnje bolesti

OSIJEK, 17. srpnja 2020. (Hina) -  Svih sedmero novozaraženih u protekla 24 sata u Osječko-baranjskoj županije povezano je s Klinikom za unutarnje bolesti KBC-a Osijek, a riječ je o troje djelatnika i četvero pacijenata te je zatvoren dio Klinike i pacijenti su izolirani, izvijestio je u petak županijski Stožer Civilne zaštite.

Testirano je 240 uzoraka, a osobe pozitivne na Covid-19 su iz ispostava Zavoda za javno zdravstvo Osijek, Đakovo, Valpovo, Donji Miholjac i Beli Manastir.

Prema najnovijim podacima, u KBC-u Osijek hospitalizirana je 31 osoba oboljela od koronavirusne infekcije, a na respiratoru su četiri osobe. 16 je novih kontakata stavljeno u samoizolaciju te se na području županije u samoizolaciji nalazi 435 osoba.

Stožer Civilne zaštite ističe i da je policija provjeravala osobe u samoizolaciji, i prema dojavi i samoinicijativno. Jedna se dojava pokazala netočnom jer je osoba zatečena na prijavljenoj adresi, a ni kod 71 samoinicijativne provjere nije utvrđeno kršenje mjera samoizolacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙