FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dobrotvorna akcija CEMEX-a: Splitskoj bolnici 157 tisuća kuna

SPLIT, 11. svibnja 2020. (Hina) - U dobrotvornoj akciji radnici CEMEX-a Hrvatska za splitsku su bolnicu prikupili 157 tisuća kuna, a u akciji su sudjelovali zaposlenici, sindikat, zadrugari i branitelji iz te tvrtke- najvećeg proizvođača cementa u Hrvatskoj, doznaje se u CEMEX-u.

Riječ je o novcu koji će se koristiti u borbi protiv pandemije virusa Covid-19, a inicijativu su pokrenuli zaposleni, Nezavisni sindikat zaposlenika Dalmacijacement, Poljoprivredno-braniteljska zadruga Lintar te Udruga dragovoljaca veterana Domovinskog rata Dalmacijacement.

Predsjednik Nezavisnog sindikata zaposlenika Dalmacijacement Mladen Radić zadovoljan akcijom objasnio je da su u akciji sudjelovali uplatom mjesečnih članarina, a, kako je rekao i zaposlenici i tvrtka su dokazali da im je stalo do dobrobiti lokalne zajednice. 

"I ubuduće ćemo se sigurno odazvati dobrotvornim akcijama i nastaviti organizirati slične",  najavio  je Radić.

Direktor CEMEX Hrvatska Velimir Vilović je  rekao da je ta donacija skromni znak solidarnosti radnika, sindikata i udruga koje okupljaju radnike, kao i kompanije, s lokalnom zajednicom. 

"Željeli smo dati svoj doprinos i pomoći svima koji vode bitku s ovom bolesti, a to su u prvom redu zdravstveni djelatnici i osobe oboljele od koronavirusa kojima je potrebna pomoć i adekvatno liječenje", izjavio je direktor Vilović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙