FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ukidaju se e-Propusnice za Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju

VUKOVAR, OSIJEK 19. travnja 2020. (Hina) - Od ponoći se ukidaju e-Propusnice za Vukovarsko-srijemsku i Osječko-baranjsku županiju, odlučio je Nacionalni Stožer civilne zaštite.

Odluka Nacionalnog stožera CZ o ukidanju e-Propisnica će se početi primjenjivati od ponoći 20. travnja.

O Odluci o ukidanju nužnih mjera napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Vukovarsko-srijemske županije obaviještena je i Policijska uprava vukovarsko-srijemska kao i svi stožeri gradova i općina u najistočnijoj hrvatskoj županiji.

E-propusnica nužna je samo u slučaju napuštanja područja županije zbog mjera zaštite u situaciji epidemije koronavirusa. Na vukovarsko-srijemskom području već pet dana nema niti jedna novooboljela osoba od COVID-19.

 

I u Osječko-baranjskoj županiji bez e-Propusnica

I osječko-baranjski županijski Stožer Civilne zaštite večeras je priopćio da se stanovnici županije mogu od ponedjeljka kretati bez e-Propusnica unutar cijele županije.

Na temelju prijedloga županijskog Stožera civilne zaštite u nedjelju je Stožer civilne zaštite RH donio odluku o ukidanju mjere zabrane napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka na području Osječko-baranjske županije, navode iz županijskog Stožera CZ.
Napominju kako je odluka Nacionalnog stožera CZ večeras i službeno dostavljena u Županijski stožer. Osječko-baranjski Stožer CZ ističe kako je e-Propusnica i dalje potrebna za odlazak na područje druge županije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙