FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Adriatic osiguranje d.d. - Objava o zabrani isplate dividende

Zagreb (Hina OTS) - Adriatic osiguranje d.d., Listopadska 2, 10000 Zagreb OIB: 94472454976 izdalo je slijedeće priopćenje:

Obavještavamo investicijsku javnost da je Upravno vijeće Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) na danas održanoj sjednici (dana 26.3.2020.) donijelo odluku kojom se društvu ADRIATIC osiguranje d.d., Zagreb, Listopadska 2, OIB: 94472454976 (dalje u tekstu: Društvo) zabranjuje isplata dividende do 30. travnja 2021. godine. Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Navedena odluka donesena je za osiguravajuća društva u Republici Hrvatskoj uslijed izvanrednih tržišnih okolnosti, a u cilju što stabilnijeg poslovanja osiguravajućih društava i održavanja stabilnosti financijskog sustava. Istom se želi ojačati likvidnost osiguravajućih društava u uvjetima pandemije koronavirusa, ali i nedavnog potresa koji je zahvatio glavni grad Republike Hrvatske.

Ovisno o tržišnim okolnostima navedenu odluku će biti moguće i dodatno produžiti.

S obzirom da je navedena informacija klasificirana kao povlaštena informacija, Društvo ju bez odgode objavljuje investicijskoj javnosti.

 

Predsjednik Uprave: Član Uprave:

Goran Jurišić                Nino Pavić

 

Originalne dokumente možete vidjeti klikom na PDF

 

 

 

NAPOMENA O IZVORU:

Adriatic osiguranje d.d. Zagreb

Listopadska 2

10000 Zagreb

Tel: 01/3036 501

Faks: 01/3036 950

web: www.adriatic-osiguranje.hr

 

 

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙