FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: U potresu, uz teško ozlijeđenu djevojčicu, lakše ozlijeđeno 14 osoba

ZAGREB, 22. ožujka 2020. (Hina) - Pored teško ozlijeđene 15-godišnje djevojčice, tijekom potresa je lakše ozlijeđeno 14 osoba, a brojni objekti su oštećeni, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Tijekom potresa, u stanu u Đorđićevoj ulici, teško je ozlijeđeno dijete kojem je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, objavio je PUZ.

"Zbog snažnog potresa koji je zatresao Grad Zagreb u jutarnjim satima, do 11 sati na području Policijske uprave zagrebačke zasad policija ima informaciju o ukupno 66 oštećenih objekata i 23 osobna automobila ", objavio je PU na svojim internetskim stranicama.

Najveći broj objekata i osobnih automobila oštećen je u samom centru Grada. Oštećene su Zagrebačka katedrala i crkva u Palmotićevoj ulici, a na području Dubrave uz dojave o oštećenjima više objekata, oštećena je i crkva u Čučerju.

Policija je poručila građanima da zbog potresa i naknadnih podrhtavanja, tijekom boravka vani poštuju preproruke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, drže potreban razmak i koriste zaštitne maske.

"Poštujući trenutnu situaciju koja zabrinjava građane, prvenstveno ne smijemo svi zajedno zaboraviti na stanje u kojem se nalazimo, s obzirom na pandemiju COVID-19 virusa", podsjetila je zagrebačka policija.

Iističu da se sigurnost, u oba slučaja, postiže praćenjem uputa Stožera civilne zaštite RH, uputa policajaca među građanima na terenu i ulicama, a što zajedno sa savjesnim ponašanjem pridonosi smanjenju širenja zaraze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙