FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potres se osjetio i u Međimurju, nema posljedica

ČAKOVEC, 22. ožujka 2020. (Hina) - Vrlo jaki potresi koji su pogodili u nedjelju ujutro Zagreb i središnju Hrvatsku osjetili su se i u Međimurju, u kojem - po prema informacijama Stožera Civilne zaštite - nema materijalnih šteta ni ozlijeđenih osoba, a u toj županiji nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom.

U Međimurju su u tijeku pregledi hidroelektrana te nisu uočena nikakva oštećenja.

Sve zdravstvene ustanove u Međimurskoj županiji rade normalno, prema planu suzbijanja bolesti izazvane koronavirusom (COVID-19) te nemaju nikakva oštećenja izazvana potresima koji su se dogodili ujutro - informacije su iz županijskog Stožera.

U Stožeru također ističu da u Međimurskoj županiji, u ovom trenutku, nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom.

Svi testovi koji su se radili u posljednja 24 sata pokazali su se negativnima - stoji u priopćenju uz apel građanima da se pridržavaju uputa Nacionalnog stožera civilne zaštite te da ostanu pribrani,  održavaju osobnu higijenu, izbjegavaju bliske kontakte te održavaju socijalnu distancu u slučaju da moraju izaći.

 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙