FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Od lipnja novi letovi Moskva-Split

ZAGREB, 5. ožujka 2020. (Hina) - Ruski avioprijevoznik Utair od lipnja do kraja rujna ove godine novom će linijom povezivati Moskvu i Split, što je treća avio linija koja se uspostavlja ove godine na toj relaciji, najavili su u četvrtak iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Napominjući kako je Utair jedan od najvećih ruskih avioprijevoznika, iz HTZ-a dodaju da će na toj liniji biti dostupno 168 sjedala, a da je prvi let iz Moskve zakazan za 2. lipnja, nakon čega će prometovati dva puta tjedno.

"Novi let Utaira treća je aviolinija koja će ove godine povezivati Moskvu i Split, što je izvrsna prilika i Dalmaciji i cijelom  turističkom sektoru u daljnjem pozicioniranju na ruskom tržištu", poručio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić.

Iz HTZ-a dodaju da se ove godine, osim sa Utairom, Moskva i Split povezuju i aviolinijama kompanija Aeroflot i TUI Rusija, koji pak prvi put ove godine uvodi i čarter letove.

Osim sa Splitom, ove se godina sa Moskvom aviolinijama povezuju i Zagrebom te Pula, a Zagreb još i sa Sankt Peterburgom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙