FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: POOL fotografije inauguracije predsjednika RH Zorana Milanovića

ZAGREB, 17. veljače 2020. (Hina) - Obavještavamo korisnike da će Hina na svojim internetskim stranicama (www.hina.hr) objaviti besplatne fotografije inauguracije Zorana Milanovića na dužnost predsjednika Republike Hrvatske koja će se održati u utorak, 18. veljače u Uredu Predsjednika.

 Besplatne fotografije odnose se na ceremoniju inauguracije u svečanoj dvorani Ureda.
 Korisnici fotografije mogu pronaći u izborniku na Hininim internetskim stranicama pod servisima "POOL" i "Foto" te putem bannera "Inauguracija predsjednika RH" na naslovnici Hinine internetske stranice.
 Foto redakcija Hine će uz svaku fotografiju priložiti i potpis uz sliku.
 Fotografije se mogu bez naplate prosljeđivati drugim korisnicima, a svi koji koriste Pool fotografije dužni su ih potpisati s "foto HINA/ POOL/ ime i prezime fotografa".
 HINA istodobno pokreće novi servis "Trenutni servis" koji će sadržavati fotografije objavljene trenutno, najviše minutu nakon samog fotografiranja. Fotografije će biti u posebnoj galeriji "Trenutni servis - Inauguracija Zorana Milanovića", bez potpisa pod fotografijama i bez dodatne obrade. Sve fotografije objavljene u Trenutnom servisu, kasnije će biti objavljene u Općem servisu fotografija s potpisom pod sliku. 

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙