FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hajdaš Dončić: Izrazito smo zadovoljni, vjerujemo da će Milanović biti prvi

ZAGREB, 22. prosinca 2019. (Hina) - Član izbornog stožera Zorana Milanovića SDP-ovac Siniša Hajdaš Dončić izjavio je u nedjelju kako su u toj stranci izrazito zadovoljni izlaznim anketama te kako vjeruju da će i nakon službenih rezultata Milanović biti prvi.

"Trend je dobar i vjerujem da će i nakon objave službenih rezultata Zoran Milanović biti prvi u Hrvatskoj što nam stvara dobru pretpostavku i za pobjedu na ukupnih izborima odnosno pobjedu u drugom krugu", izjavio je Hajdaš Dončić novinarima.

U drugom krugu, kaže, računaju na sve glasače koji bi htjeli "normalnog predsjednika te da Hrvatska konačno bude normalna država s predsjednikom koji zna koje su mu ovlasti i koji nas ne sramoti nego ima državnički gard".

Hajdaš Dončić zahvalio je svim biračima koji su izašli na izbore i glasali te poručio kako ovo nisu neprijateljski izbori te da svatko može izraziti svoj stav i glasati za svojeg kandidata.

Posebno je zahvalio biračima koji su zaokružili Zorana Milanovića i svim simpatizerima SDP-a te svima koji su aktivno sudjelovali u Milanovićevoj kampanji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙