FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fotografski natječaj „Doživi Zagrebačku županiju“

ZAGREB, 20. kolovoza 2019. (Hina) - Turistička zajednica Zagrebačke županije pozvala je sve kreativce da sudjeluju na fotografskom natječaju „Doživi Zagrebačku županiju“,fotografije se primaju do 15. prosinca ove godine. 

 Svrha je tog natječaja, odnosno poziva, fotografijom prikazati priču i doživljaj s neke od manifestacija u Zagrebačkoj županiji, te promovirati i potaknuti na posjet nekom od događaja, odnosno manifestacija.
 Sudjelovati mogu svi punoljetni kreativci, hrvatski državljani stariji od 18 godina.

 Fotografije moraju biti snimljene isključivo na manifestacijama/događanjima ove ili u protekle tri godine. 

 Na poziv se šalju do tri fotografije visoke rezolucije u digitalnom obliku na e-mail:  info@tzzz.hr uz obavezno navođenje lokacije, naziva manifestacije te imena, prezimena i kontakta autora.

Dostavljene fotografije Turistička zajednica Zagrebačke županije objavit će na svom Facebook profilu, a nagrade će dobiti autori čije fotografije ostvare najveći broj „lajkova“.

 Prvo mjesto nagrađuje se vikendom za dvoje u Zagrebačkoj županiji, drugo ručkom i degustacijom vina za dvoje u jednoj od vinarija Zagrebačke županije, a treće promotivnim poklon paketom.

Uz spomenute nagrade o kojima će odlučivati pratitelji Facebook stranice Turističke zajednica Zagrebačke županije bit će dodijeljena i jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će osvojiti poklon iznenađenja, objavila je u ponedjeljak Zagrebačka županija na svojim mrežnim stranicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙