FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OTS: Arena Hospitality Group d.d. -  Objava o potpisivanju okvirnog ugovora za stjecanje hotela 88 Rooms u Beogradu, Srbija

Pula (HinaOTS) - U skladu s odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze, Arena Hospitality Group d.d. sa sjedištem u Puli, Smareglina ulica 3, OIB: 47625429199 (u daljnjem tekstu: Društvo) objavljuje:

Arena Hospitality Grupa d.d. (“Grupa”) sa sjedištem u Puli, Smareglina 3, Hrvatska, objavljuje da je 25. travnja 2019. godine, putem svojeg ovisnog društva Sugarhill Investments B.V. sklopila okvirni ugovor s MK Aviation Services d.o.o. za stjecanje hotela 88 Rooms, hotela s 4 zvjezdice u Beogradu, Srbija (“Hotel”). Suvremeni Hotel je svega nekoliko minuta udaljen od povijesne jezgre grada. Ima 88 soba i apartmana, restoran, bar, konferencijske prostore te fitness. Dovršetak transakcije podložan je izvršenju određenih koraka i ispunjenju određenih uvjeta. Hotel je trenutno u vlasništvu društva MK Aviation Services d.o.o. Grupa očekuje da će uvjeti potrebni za dovršetak transakcije biti ispunjeni ove godine. Vrijednost transakcije iznosi 47 milijuna kuna.

Stjecanje Hotela je još jedan važan iskorak Arena Hospitality Grupe u izvršavanju svoje strategije da osnaži svoju prisutnost u zemljama srednje i istočne Europe. Ovo stjecanje omogućuje Grupi da ojača svoje poslovanje u gradovima srednje i istočne Europe s ciljem jačanja svojeg profila u visokom, višem i lifestyle segmentu u regiji, s ciljem stvaranja vrijednosti za dioničare.

U sklopu godišnjeg izvještaja za 2018. godinu, Grupa je najavila svoj plan investicija u kratkom i srednjem roku koje uključuju investicije u Arena Kažela Kamp u iznosu od 128 milijuna kuna, u obnovu art’otel berlin kudamm u iznosu od 53 milijuna kuna, u obnovu turističkog naselja Verudela Beach u iznosu od 60 milijuna kuna te u obnovu hotela Brioni u iznosu od 190 milijuna kuna. Uzimajući u obzir stjecanje Hotela te investicije koje su do sad izvršene i investicije koje su u tijeku, Grupa će investirati gotovo pola milijarde kuna od javne ponude koja je zaključena sredinom 2017. godine.

 

Arena Hospitality Group d.d.

Napomena o izvoru:

Arena Hospitality Group d.d.

Smareglina ulica 3, 52100 Pula

Informacije za dioničare:

tel.: 052 / 223 811

fax:  052 / 211 759

e-mail: dionice@arenaturist.hr

web: www.arenaturist.com 

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙