FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ultra gros povećao broj članica

ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Trgovačkom udruženju Ultra grosd.o.o. pristupilo je i trgovačko poduzeće Trgocentar iz Virovitice,čime je broj članica Ultra gros-a povećan na njih 20, objavili su iztog udruženja.
ZAGREB, 25. siječnja 2006. (Hina) - Trgovačkom udruženju Ultra gros d.o.o. pristupilo je i trgovačko poduzeće Trgocentar iz Virovitice, čime je broj članica Ultra gros-a povećan na njih 20, objavili su iz tog udruženja.

Time je Ultra gros, kako su pojasnili, učvrstio svoje drugo mjesto u zauzimanju tržišnog udjela robe široke potrošnje.

U 2006. godini, kako su najavili, planiraju zadržavanje stabilnog rasta prometa te otvaranje novih objekata članica.

Ulaskom Trgocentra d.d. Virovitica, Ultra gros se raširio i na istočni dio Hrvatske te su prodajna mjesta članica prisutna u gotovo svim hrvatskim županijama.

Ukupan broj zaposlenih porastao je na 4.200, a promet od obavljanja trgovinske djelatnosti prešao je 3 milijarde kuna.

Najveći rast od čak 38 posto u 2005. godini u odnosu na prethodnu, ostvarila je članica Metss d.o.o. Čakovec, otvaranjem 20 novih maloprodajnih objekata.

Sa svojih 20 članica Ultra gros posluje na više od 630 prodajnih mjesta, koja ukupno prelaze kvadraturu od 105.000 četvornih metara prodajnog prostora.

Trgocentar je u 2005. bilježi promet od 275 milijuna kuna u svojih 85 maloprodajnih objekata, raspoređenih pretežno na području Virovitičko-podravske županije. Unutar udruženja Ultra grosa po ostvarenom prometu Trgocentar je jedna od većih članica.

(Hina) xtp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙