FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Slovenski novinari najuspješniji na skijaškom prvenstvu

BANSKO, , 24. siječnja 2006. (Hina) - Na 52. Svjetskom prvenstvunovinara skijaša u Banskom u Bugarskoj, u natjecanju u veleslalomu uutorak, najuspješniji su bili skijaši novinari iz Slovenije s petosvojenih medalja.
BANSKO, , 24. siječnja 2006. (Hina) - Na 52. Svjetskom prvenstvu novinara skijaša u Banskom u Bugarskoj, u natjecanju u veleslalomu u utorak, najuspješniji su bili skijaši novinari iz Slovenije s pet osvojenih medalja.

Dvjestotinjak skijaša novinara i novinarki natjecalo se u tri dobne skupine, do 45 godina, od 45 do 55 godina, te od 55 godina na više.

U muškoj konkurenciji slovenska ekipa je osvojila jedno prvo i jedno treće mjesto, kao i Austrijanci. Jedno drugo i treće mjesto osvojili su Švicarci, Šveđani jedno prvo, Talijani i Nijemci po jedno drugo mjesto.

U ženskoj konkurenciji Slovenke su osvojile dva prva mjesta i jedno treće, Šveđanke jedno prvo, Slovakinje jedno drugo i treće mjesto, Talijanke jedno drugo, te Bugarke jedno treće mjesto.

U najbrojnijoj skupini superveterana sa više od 55 godina, između 45 natjecatelja Danijel Popović iz Hrvatske zauzeo je 14. mjesto, a u konkurenciji superveteranki Gordana Grbić, nakon pada, završila je natjecanje na posljednjem mjestu između 19 natjecateljica.

Na Svjetskom prvenstvu novinara skijaša koje se održava u Banskom u Bugarskoj, od 21. do 28. siječnja, u organizacji Svjetskog udruženja novinara skijaša (SCIJ) u četvrtak će se novinari skijaši natjecati u skijaškom trčanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙